logo politechnika łódzka politechnika łódzka biotechnologia laboratorium analityki cukrowniczej
 
Aparatura badawcza
Oferta dla przemysłu
Projekty badawcze
Szkolenia/Konferencje
Historia
Kontakt
Linki
Informacje dla studentów

Politechnika Łódzka
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
Instytut Chemicznej Technologii Żywności

Specjalistyczne Laboratorium Analityki Cukrowniczej

Pracownicy laboratorium

dr inż. Maciej Wojtczak - adiunkt, kierownik laboratorium
dr inż. Aneta Antczak-Chrobot - asystent, z-ca kierownika ds. technicznych 
dr inż. Ilona Błaszczyk - adiunkt, pełnomocnik ds. jakosci
mgr inż. Paulina Mikoś - chemik
Jagoda Grędkiewicz - specjalista naukowo-techniczny

W skład laboratorium wchodzą cztery pracownie:

  1. Pracownia Spektrofotometryczna
  2. Pracownia Chromatograficzna
  3. Pracownia Analizy Cukru
  4. Pracownia Fizykochemiczna


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    witko
   

Instytut Chemicznej
Technologii Żywności

ul.Stefanowskiego 4/10
tel./fax. 636-74-88
tel. 631-34-66

unia przedsiebiorczychunia europejska